Aftermovie laten maken

Aftermovie maken
Een aftermovie is zeer interessant videoproductie ter promotie van een evenement, voorstelling, activatie of party. De aftermovie is online erg populair. De kijker krijgt op een snelle en hippe wijze een sterke beleving van een voorstelling, event of festival. 

Aftermovies zijn een must als je jouw klant of doelgroep nadertijd betrokken wil houden. Dankzij de aftermovie krijgt de kijker een geweldige herbeleving van de eerdere ervaring. Aftermovies zijn ook een must als je meerdere edities van je event gaat organiseren. De videoproductie van de aftermovie kan online geboost worden voor je event-marketing. 
 
Aftermovie laten maken
We kunnen aftermovies in allerlei vormen en maten produceren. Te denken aan één cameraman op locatie of heel team met regisseur, meerdere cameramensen, drone-vliegers, sound gaffers en lichtmensen. Dat is afhankelijk van jouw budget en wensen.  

Voor de montage geldt ook dat we een het simpel kunnen houden of spectaculair maken met animaties, speciale muziek, voice-overs of andere effecten. 
 
Aftermovie kosten 
Nadat je contact met ons hebt opgenomen voor een aftermovie zullen we een offerte op maat maken. Hoe groter de wens, hoe groter het budget. We hanteren wel volumevoordeel als het 'project aftermovie' van grote omvang is.