Film en Theaterproductie

Videoteam in Schouwburg Amphion

Al weer drie jaar geleden maakte de FILM8 kennis met dansschool STUDIO IN DANS. In de voorstelling VRIJ IN DANS werd naar voren gebracht wat dans voor de maatschappij betekent en wat dans moet zijn. Vrij! De jaarlijkse rol van ons videoteam is het maken van een filmproduktie van IN DANS spetterende voorstellingen. 

BHTS eventvideo
Achter de schermen voel je de energie en spanning voor de jong, jeugdige en volwassen dansers het podium betreden. Ons videoteam zorgt voor een toffe inkijk bij de dansschool vlak voor en na de voorstelling!

FILMPRODUCTIE INDANS SHOW
Het moment is daar. Het doek gaat open en de muziek knalt door de speakers. Dansende kinderen en volwassenen bewegen over het podium op het ritme van de muziek. Maanden aan voorbereiding worden gevangen in een moment. Een moment om vast te leggen op film om jaren later na te genieten van deze spetterende dansvoorstelling.

'VRIJ IN DANS' (2017)


In de voorstelling VRIJ IN DANS werd naar voren gebracht wat dans voor de maatschappij betekent en wat dans moet zijn. Vrij!

Services FILM8
- Event video
- Dansregistratie in film

'COMPANYS IN LIJN' (2018)


De company’s tonen met de voorstelling 'IN LIJN' aan dat ze IN LIJN zijn met elkaar en dat dans met elkaar verbindt. Verschillende dansers, dans- en muziekstijlen, onder meer Bach, Olafur Arnalds, maar vooral pure lijnen in dans.  In navolging van VRIJ IN DANS blijven de werken dicht bij de realiteit.

Services FILM8
- Event video
- Dansregistratie in film

'IN KLEUR' (2019)

in-kleur
In de voorstelling IN KLEUR laten alle dansgroepen van STUDIO IN DANS zien welke kleur dans brengt in het leven. Het wordt uiteraard een kleurrijke voorstelling met verschillende dansstijlen; van moderne dans, klassiek ballet tot hip hop.

Services FILM8
- Event video 
- Dansregistratie in film