Product video laten maken

Het maken van een productvideo lijkt op het maken van een promotiefilm of TV-commercial. In plaats van uw merk of bedrijf maakt u in deze uw product, dienst of service  zichtbaar. 

Je kunt jouw productvideo overal inzetten. Te denken aan jouw website/webshop of tijdens een reclameblok op TV. Anderzijds kun je een advertentieset ontwerpen voor YouTube, Facebook of Instagram. De productvideo kan in specifieke afmetingen (verticaal/horizontaal/vierkant) worden aangeleverd ter promotie voor elk Social Media kanaal. 

Product video laten maken
U heeft al een idee over je nieuwe productvideo. Wij denken mee om jouw idee zo sterk en mooi mogelijk in beeld te brengen. Afhankelijk van de wensen en het budget maken we de productvideo geheel naar wens en op maat. Productvideo's kunnen worden versterkt met voice-overs, titels, sound-effects en/of animaties. Er kan op meerdere locaties worden gefilmd en met meerdere figuranten of zelfs acteurs. Wij denken mee in de best mogelijke opties voor jouw situatie en product. 

Videoreeks productfilms 
Wij staan bekend om het meedenken met jouw video-contentstrategie. Budgettechnisch gezien geven we filmpakket-voordeel. Heb je een groot productassortiment die je zichtbaar wil maken, dan hanteren wij volumevoordeel. Van spoedopdrachten tot meerjarige samenwerking, in beide gevallen leveren wij kwaliteit en flexibiliteit!Voorbeeld productvideo voor EXIT TOYS.